Del på

Undervisere

Sara Sejergaard

Posted by on jul 27, 2017 in Undervisere | 0 comments

Sara Sejergaard

Uddannet folkeskolelærer med musik og engelsk som liniefag og i 2015 turistfører fra RUC. Arbejder fuldtid som guide i København og er medstifter af Københavnerture og Københavnersalonen.
Født og opvokset i København med stor kærlighed til byens trængsel og åndehuller. Elsker at gøre Danmarkshistorien levende med gode fortællinger og ukendte anekdoter. Med stort engagement formidler jeg forskellige Københavnske skæbner fra bordellet til de bonede gulve.

Kontakt Sara Sejergaard
sara@koebenhavnerture.dk

tlf. 20954022

 

Iben Danielsen

Posted by on jul 27, 2017 in Undervisere | 0 comments

Iben Danielsen

Iben Danielsen er journalist og forfatter. I 2016 uddannet turistfører fra RUC.

Jeg underviser på skrivekurser. Og efter min nye roman, Efter Bea, udkom her i 2017, holder jeg også foredragsaften med bogens udgangspunkt, sorg og døden.

Ved siden af arbejdet som journalist med artikler til magasiner og aviser og en række journalistiske bøger underviser jeg i skriveglæde og skrivelyst. Undervisningen har både været for børn på ungdomsskoler og voksne på aftenskoler samt i eget regi. Specialet de seneste år har været erindringskurser.

Som turistfører, knyttet til Københavnerture har jeg specialiseret mig i havfruer, madture, i nordiske ture og i Grønland.

Kontakt Iben Danielsen

kontakt@koebenhavnersalonen.dk

tlf. 20138058

Mette Thornval

Posted by on jul 18, 2017 in Undervisere | 0 comments

Mette Thornval

Mette Thornval er cand.mag i historie og praktisk formidling. Har igennem flere år arbejdet med strategisk kommunikation, storytelling og forskningsformidling. Har siden 2011 undervist i livshistoriefortællinger, kreative fortælleteknikker, historiske emner, skriftlig kommunikation for medarbejdere på alle niveauer. Arbejder i dag som professionel guide i virksomheden Koebenhavnerture.dk. og underviser på aftenskoler og daghøjskoler.

Kontakt Mette
M: 20663093
kontakt@koebenhavnersalonen.dk