Hovedstadens Heltinder

Markante kvinder i København!
Undrer du dig også over manglen på statuer af kvindelige heltinder i København? Ta’ med på en guidet tur gennem det gamle latinerkvarter og hør om nogle af de markante kvinder – kendte som ukendte – som har sat deres aftryk på København og deres samtid. Få indblik i deres dramatiske liv med kampe, kærlighedsaffærer og godt entreprenørskab! Hør bl.a. om Danmarks første kvindelige læge, en kongedatter med en dramatisk skæbne, eventyrlige sirener, ulykkelig royal kærlighed og en kunstner der levede i skyggen af sin berømte mand…

Vi ender turen i Teglgårdsstræde, hvor vi lægger op til debat om kvindekampen 2019.

Praktiske informationer

Underviser: Mette Thornval
Dato: 21. november kl 17.00 – 20.00
Mødested: Nørreport hjørnet ved Fiolstræde ved det lille kaffetårn
Vi slutter turen på i Teglgårdsstræde, hvor vi spiser dagens ret.
Varighed: ca 3 timer
Pris: 295,- DKK (inkl dagens ret, ekskl. drikkevarer)

TILMELD