De skjulte historier fra Kastellet til Nyhavn

Kom med på en byvandring om de skjulte og glemte historier om Frederiksstaden. Vi fortæller om slaver og slavehandlere, dødsbrand, henrettelser og gemte lig, Struensee’s kasse, dårekister og glemte medicinske idéer, der gudskelov ikke fik en blivende plads i nutidens sygdomsbehandlinger. Ja på denne tur får du forklaringen på, hvorfor det hedder Esplanaden og Grønningen og du blive også præsenteret for Kongens elskerinde og et politisk attentat. Selvom det er den fornemme Frederiksstad med flotte ambassader, Amalienborg og Designmuseet, så vælter de drabelige historier om glemte ulykker, hemmeligheder, snyd og bedrag ud af murenes sprækker. Bare vent og se!

Praktiske informationer

Underviser: Mette Thornval
Hvornår: 7. november kl 17.00 – 20.00
Startsted: Esplanaden på hj af Bredgade over for Hotel Babette Guldsmeden
Slutsted: Nyhavn
Pris: 295,- DKK (inkl dagens ret, ekskl drikkevarer)

TILMELD