Døden den gamle sjover

Livløs, afsjælet, dødlignende, hjernedød, hjertedød, letal, posthum, salig, selvdød, skindød, stendød, afdød, afleden, bortgangen, foreviget, hedenfaren, hedengangen, henfaren, højsalig, tot eller bare stået af på naturens vegne – for alvor. Vi har vel altid haft svært ved at sætte ord på døden og hvad den indebærer af følelser og tanker. Men nu skal det være! Københavnersalonen byder på debat og byvandring i dødens fodspor.

Vi indleder med en byvandring i det indre København forbi pestkirkegården, bartskærerens igler, og universitets anatomiske teater. Derefter får vi en rundvisning i Funebariet, Nikolaj Plads. Aftenen slutter med en snak og debat over et glas og en smagsprøve.

Praktiske informationer
Underviser: Iben Danielsen og Kirsten Søndergaard, Funebariet
Hvornår: Torsdag den 5. december kl. 17-20
Mødested: Nørreport Station hj af Fiolstræde ved det lille kaffetårn
Slutsted: Funebariet, Nikolaj Plads
Pris: 250,- DKK inkl. rundvisning i Funebariet plus en drik og smagsprøve

TILMELD