Det er jul – det er cool

Julen lyser op i decembers vintermørke. Kom med ned af de smalle stræder i det udsmykkede København og hør de sjove fortællinger om de danske juletraditioner. Hør fortællingen om vikingernes solhverv og munkenes glade budskab; om tro og overtro – nisser og engle. Hvorfor danser vi rundt om juletræet, og putter mandler i ris a’ la manden? Hvornår bliver julen kommerciel, og hvordan fejrede man jul i 1800 tallet. Oplev fortællingen om  julens salmer og sange og mød sangskriverne Peter Faber og Grundtvig. Kom i det nostalgiske hjørne ved at høre om julekalendere gennem tiden og bliv klogere på juleposten og julemærkets historie. Undervejs drikker vi gløgg og smager på nogle af julens lækkerier.

Praktiske informationer

Start: Mindeankeret ved Nyhavn
Tidspunkt: Torsdag 12. december kl 17.00 – 19.00
Varighed: 2 timer
Slut: Rådhuspladsen
Pris: 195,- DKK

TILMELD