Green is the new black

Hop på metroen og kom med på en tur med fokus på byplanlægning, arkitektur og
bæredygtighed. Klimaet er for alvor kommet på dagsordenen og København satser på at blive verdens første CO2-neutrale i 2025. Vi begynder turen i Ørestaden, som siden grundlæggelsen i 1990’erne haft en grøn profil. Første stop er Bella Center Station, hvor vi får en generel introduktion til bydelen og ser bygningerne Bjerget og VM-husene.
Andet stop bliver Ørestad st. hvorfra vi går hen og oplever oasen i lobbyen på Copenhagen Towers. Hør om begrebet up-cycling, hvor genbrugsmaterialer bliver ekstravagante og se hvordan hotellet har brugt affaldstræ, betonrester og kasserede bildæk og sejl i deres indretning af det 4-stjernede hotel.
Sidste stop bliver Vestamager, hvor vi skal høre om et usædvanligt plejehjem og nyde den fantastiske udsigt over ”savannen” på Amager Fælled. Derefter kikker vi indenfor i 8-tallet – en af Bjarke Ingels prisbelønnede byggerier, hvor en af beboerne vil vise os rundt.

Praktiske informationer og tilmelding
Dato: 21. marts kl. 17-19

Underviser: Sara Sejergaard
Mødested: Foran Bella Center Station
Slutsted: 8-tallet
PRIS: 180 DKK inkl. rundvisning i 8-tallet
Transporten er ikke inkluderet, og vi tager rundt med Metroen flere gange på turen

Tilmeld