Sverige – Danmark battle

Så er der lagt i kakkelovnen til endnu et slag! Denne gang udforsker og udfordrer vi forholdet til vores broderfolk: Sverige. De to kombattanter er veloplagte og klar til at indtage deres pladser i ringhjørnerne. I det ene hjørne har vi Iben Danielsen, der er en varm fortaler for Sverige og alt hvad der er svensk. I det andet ringhjørne har vi Mette Thornval, der er en varm fortaler for, at Skåne er bedre tjent med at være dansk, og at svenskere ikke altid har ret. Vi blander gammelt nag og nye venskaber, vi trækker forskelle og ligheder op. Undervejs udfordrer vi jer selvfølgelig med et par underlige smagsprøver fra begge sider af sundet.

Praktiske informationer

Undervisere: Iben Danielsen og Mette Thornval

Hvornår: 22. november kl 17.00

Hvor: Centralt i København

Pris: 175

Tilmeld