Hovedstadens Heltinder

Markante kvinder i København!
Undrer du dig også over manglen på monumentale statuer af kvindelige heltinder i København? Ta’ med på en guidet tur gennem det gamle latinerkvarter og hør om nogle af de markante kvinder – kendte som ukendte – som har sat deres aftryk på København og deres samtid. Få indblik i deres dramatiske liv med kampe, kærlighedsaffærer og godt entreprenørskab! Hør bl.a. om Danmarks første kvindelige læge, en kongedatter med en dramatisk skæbne, eventyrlige sirener, ulykkelig royal kærlighed og en kunstner der levede i skyggen af sin berømte mand…

Praktiske informationer og tilmelding

Underviser: Mette Thornval

Dato: 27. september kl 17.00 – 18.45
Mødested: Nørreport hjørnet ved Fiolstræde ved det lille kaffetårn
Varighed: ca 2 timer
Pris: 130,- DKK

Tilmeld