Gå en quiz

Er du vild med Bezzerwizzer og Trivial Pursuit? Kigger du med på Historiequizzen, når Adrian Hughes fører os gennem kendte steder i København og vender det hele på hovedet? Eller er du bare til en sjov og anderledes byvandring? Så er denne slentretur gennem det gamle København måske noget for dig!

En quiz hvor alle kan være med
Du behøver ikke at være professor i historie eller skarp på paratviden, bare du kan lide at quizze. Vi begynder turen med at dele jer op i små hold, der skal konkurrere mod hinanden. Alle følges ad, og det er først, når vi stiller spørgsmålet, der kan hviskes i grupperne.

Glæd dig til en anderledes byvandring med gode historier, små overraskelser og frem for alt sjove quizspørgsmål.

Praktiske informationer

Underviser: Iben Danielsen

Hvornår: 4. oktober kl 17.00

Mødested: Nørreport hj Fiolstræde ved det lille kaffetårn

Varighed: Knap 2 timer

Pris: 130,-

Tilmeld