Det er jul – det er cool

Julen lyser op i decembers vintermørke. Kom med ned af de smalle stræder i det udsmykkede København og hør de sjove fortællinger om de danske juletraditioner. Hør fortællingen om vikingernes solhverv og munkenes glade budskab; om tro og overtro – nisser og engle. Hvorfor danser vi rundt om juletræet, og putter mandler i ris a’ la manden? Hvornår bliver julen kommerciel, og hvordan fejrede man jul i 1800 tallet. Oplev fortællingen om  julens salmer og sange og mød sangskriverne Peter Faber og Grundtvig. Kom i det nostalgiske hjørne ved at høre om julekalendere gennem tiden og bliv klogere på juleposten og julemærkets historie. Undervejs drikker vi gløgg og smager på nogle af julens lækkerier.

Underviser: Sara Sejergaard

Start: Mindeankeret ved Nyhavn
Tidspunkt: Torsdag 6. december kl 17.00
Varighed: 2 timer
Slut: Rådhuspladsen
Pris: 130,- DKK

Tilmeld