Tags

Relaterede indlæg

Del på

Karin Larsen

Karin Larsen er journalist, forfatter, underviser og rejseleder.

“En stor portion af det jeg laver handler om Øst- og Centraleuropa, hvor jeg også har boet i mange år, men lige nu er jeg københavner,” fortæller Karin Larsen.

“Jeg har været nysgerrig på Øst- og Centraleuropa siden jeg i sovjettiden stod i en kirke i Litauens hovedstad og fik at vide, at kirken var et ateistmuseum, og den sovjetiske rumfart havde været ude i rummet og konstateret, at der ingen guder er derude. Derfor var der også et stort billede af kosmonaut Jurij Gagarin i kirken”.

“Siden har jeg dyrket Øst- og Centraleuropa som journalist. I mindst et par årtier dækket den del af Europa for DRs radioavis og i adskillige år for Orientering på P1. Og skrevet spalte op og ned i aviser, fagblade og bøger. Om overgangen fra kommunisme til kapitalisme, om at finde en plads i nutidens Europa, om romaernes livsvilkår, om højrenationale tendenser i Øst- og Centraleuropa, om politiske, økonomiske og sociale op- og nedture. Og meget mere.”

Kontakt Karin Larsen

karinprag@gmail.com