Tags

Relaterede indlæg

Del på

John Voldfrom

Jeg bor på Frederiksberg og har arbejdet for Finanstilsynet, Energistyrelsen, Miljøministeriet – og de sidste 25 år inden for IT branchen.
Jeg lufter dagligt min hund på Vestre Kirkegård og for nogle år siden stødte jeg på et gravsted for Agnes Friis Schmitto, og det navn kunne jeg ikke få ud af hovedet. Nogle måneder efter hørte jeg Osvald Helmuth synge visen ‘Ølhunden glammer’ og det lød bl.a. ‘Fru Agnes Schmitto som beskytter den mindste moskitto’ Hende måtte jeg finde ud af, hvem var, og nu gik der sport i at finde ud af hvem, der ligger på Vestre Kirkegård.
En dag hvor jeg var faldet i snak på kirkegården var der en der sagde ‘er du guide?’ og da slog det mig, at det var da det jeg skulle. Jeg fik hurtigt lagt en tur på Vestre Kirkegård, og nu gik det slag i slag. Først med Carlsberg fortid, nutid og fremtid, så Vesterbro bag facaden, Kødbyen, Landbohøjskolen og hvem ved, hvad der kommer…

Kontakt John Voldfrom

john@humleby.dk